Ons bedrijf

In een straal van 75 km rondom Emst is Klimaatbeheer ten Hove de juiste partij voor uw verwarming en koel oplossingen. Of het nu gaat om vloerverwarming, plafond en wandverwarming en koelingen of een innovatie duurzame warmtepomp. Wij staan voor uw klaar met deskundig advies voor elk project en vinden samen altijd de beste oplossing.

Eind 2004 is gestart met de exclusieve import voor de Benelux van de verwarm- en koelsystemen voor vloeren, wanden en plafonds van Mair Heiztechnik uit Vilshofen Duitsland.

Wij staan samen met Mair Heiztechnik voor kwaliteit.
Naast de kwalitatieve DIN gecertificeerde producten en systemen is onze dienstverlening erop gericht, met de meer dan 50 jarige warmtetechnische expertise, onze klanten zoveel mogelijk kennis en ervaring over te dragen en bovendien te ondersteunen tijdens het ontwerp en uitvoering.

Bij aanvang en tijdens de montagewerkzaamheden worden de installateurs begeleid en wordt met hoofduitvoerders overlegd, hierdoor zijn de communicatielijnen zo kort mogelijk en wordt de kwaliteit tijdens de uitvoering gecontroleerd.

Het kantoor, showroom en magazijn is aan de Stationsweg 75 in Emst gevestigd.